Hoe de wereld Kerstmis viert

De mooiste tijd van het jaar zit vol tradities en verhalen

Berkel en Rodenrijs, 09 december 2020 – Nog even en dan is het alweer Kerstmis, een van de gezelligste periodes van het jaar. Lichtjes in huis, foute kersttruien en misschien zelfs wel een stapel cadeautjes onder de kerstboom.

Ga jij deze kerst ook weer gourmetten met familie of vrienden? Dit jaar helaas niet in een grote groep bij elkaar, maar via Zoom, Skype, Teams of Facetime kun je virtueel toch samen genieten van het kerstdiner. Hoe je het ook invult, gourmetten met kerst is inmiddels uitgegroeid tot een echte Nederlandse traditie. En zo viert ieder land kerst op zijn eigen wijze, compleet met unieke kersttradities.

En hoewel we als Lieb natuurlijk veel liever contact met je hebben wegens een persreis of ander inspirerend event, zijn we – in deze bijzondere tijd waarin we helaas niet mogen reizen – gedoken in de wondere wereld van Kerstmis. Daarbij ontdekten we dat in de directe omgevingen van onze klanten hele bijzondere kersttradities nog steeds in ere worden gehouden. Deze delen we graag en hopen hiermee in ieder geval de Kerst-vibes van daar naar jou thuis te kunnen brengen!

Download hier de PDF voor meer informatie.