De bonte dierenwereld van de Filipijnen

Van majestueuze reuzen tot kleine kabouters

Berkel-en-Rodenrijs, 25 februari 2021 – Of het nu klein of groot is, op het land of onder water – de Filipijnse fauna is ongekend. In het bos leven schuwe primaten, majestueuze adelaars en alerte everzwijnen, terwijl onder water grote walvishaaien, scholen vol ontelbare sardines en prachtig gekleurde kwallen zich van hun beste kant laten zien. Steeds meer voeren de locals campagne voor de bescherming van de habitats – en met veel succes. Maak kennis met de Filipinos’ meest opmerkelijke dieren!

Meer informatie over de Filipijnen vind je hier:

Website              app.philippines.travel
Facebook           www.facebook.com/morefunfilipijnen
Instagram           www.instagram.com/filipijnen_toerisme

Over Philippines Department of Tourism

7.641 eilanden en minstens evenveel mogelijkheden: In de Filipijnen komen gastvrijheid, culturele en natuurlijke ervaringen samen. Reizigers ontdekken de vele facetten van de eilandstaat, zoals de kleinste vulkaan op aarde, ondergrondse rivieren of de “trappen naar de hemel”, zoals de weelderige groene rijstterrassen van Banaue worden genoemd. Zowel binnenlandse vluchten als scheepsverbindingen en veerboten maken comfortabele rondreizen mogelijk door de drie eilandengroepen Luzon, Visayas en Mindanao – van de hoofdstad Manilla in het noorden met invloeden uit de Spaanse en Amerikaanse koloniale tijd, tot de droomstranden op Boracay en de “Chocolate Hills” op het eiland Bohol in het zuiden. Rond de eilanden is de Stille Oceaan thuisbasis van 2.000 verschillende vissen en 400 verschillende soorten koraal, die duikers van over de hele wereld tot een bezoek verleiden.

Download hier de PDF van De bonte dierenwereld van de Filipijnen

Philippines Department of Tourism wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of andersoortig beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Irene Lipper – Lieb Management 
T   +31 (0)6 21560233
M  info@lieb-management.nl