Ruby Workspaces

Maak van je citytrip een workation

Berkel en Rodenrijs, 29 oktober 2020 – Hoe heerlijk is het als de wereld straks weer opent om te reizen en nieuwe avonturen te beleven. En nu we allemaal – inclusief de bedrijven – gewend zijn aan het werken op afstand, waarom niet het nuttige met het aangename verenigen en een citytrip met werk combineren? Altijd al willen weten hoe het is om te wonen en werken in een buitenlandse metropool? Ruby Workspaces geeft je die mogelijkheid.

Bekend vanwege zijn designhotels, lanceerde Ruby in 2017 een tweede business unit: Ruby Workspaces. Inspirerende openbare ruimtes en efficiënt ontworpen kantoren voor succesvol en productief werken, gelegen op centrale locaties, perfect uitgerust en flexibel boekbaar. Naast de twee al bestaande workspaces in Hamburg en München, opent Ruby nu ook in Düsseldorf en Wenen deze flexibele manier van werken.

De work space in het financiële district van Düsseldorf is in september 2020 geopend. De locatie en bereikbaarheid zijn uitstekend en de omliggende Ruby Hotels te voet bereikbaar in een paar minuten. De werkruimte beslaat twee verdiepingen en beschikt over twee ruime en lichte atriums, 240 moderne werkplekken en vergaderzalen op een totale oppervlakte van 1.800 m².

De bouwwerkzaamheden van de work space aan de Alte Post in Wenen verlopen volgens plan; de opening is gepland voor eind 2021. In dit op de monumentenlijst geplaatste gebouw met zijn hoge plafonds en typische historische charme wordt gewerkt aan het creëren van een grote openbare gemeenschappelijke ruimte en meer dan 400 werkplekken op een oppervlakte van 3.900 m². En met Ruby Lissi op loopafstand (200 meter) is het een ideale combinatie voor een heuse workation in Oostenrijks hoofdstad.

Net als de hotels zijn de Ruby Workspaces allemaal individueel ontworpen en geworteld in de lokale gemeenschap. Vintage meubilair in de openbare loungeruimtes, ruime kantoren in verschillende maten, materialen van de hoogste kwaliteit en doordachte verlichtingsconcepten zijn essentieel bij Ruby. De algemene ruimte met zijn multifunctionele keukenblok en professionele barista koffiemachines vormt het hart van elke work space.

“Onze werkruimtes zijn zodanig ontworpen om ‘zo niet als op kantoor’ te voelen. Boutique-hotel-achtige ruimtes die bedoeld zijn om te inspireren. Een plek waar je je thuis voelt” legt Michael Struck (oprichter en CEO van Ruby) uit.

Een dagpas voor toegang tot Ruby Workspaces heb je al vanaf EUR 18. Verblijf je langer dan huur je voor EUR 300 per maand een gedeeld bureau, voor EUR 400 per maand een eigen bureau of voor EUR 1000 per maand een geheel eigen kantoor.

Over Ruby Hotels

De in München gevestigde Ruby Group, onder leiding van oprichter en CEO Michael Struck, is met zijn Lean Luxury-filosofie baanbrekend binnen de hotelbranche. Door een slanke organisatiestructuur en met concentratie op de essentie weet Ruby een eigentijdse, betaalbare vorm van luxe te creëren voor moderne, kosten- en stijlbewuste klanten.

De groep werd opgericht in 2013 en exploiteert momenteel acht Ruby Hotels, met dertien extra hotels in aanbouw of in de planningsfase van de bouw. Met de Ruby Asia joint venture, opgericht in 2018, breidt Ruby zich uit naar Azië met te openen hotels Shanghai en Zhuhai. Daarnaast biedt Ruby in München, Düsseldorf en Hamburg Ruby Workspaces aan: perfect uitgeruste werkruimtes en een creatieve ambiance met toegang tot een inspirerende kantoorgemeenschap.

Financieel sterke partners ondersteunen de uitbreidingen van Ruby. ECE Group; de Oostenrijkse Soravia Group; Franger Investement, een Duits familiebedrijf; Ocean Link, een private-equityfonds; Michael Hehn, ondernemer en Michael Struck houden gezamenlijk de aandelen van de onderneming.

Ruby Hotels wordt in Nederland vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Irene Lipper – Lieb Management
T   +31 (0)6-21560233
M  info@lieb-management.nl