Nieuw: IntercityHotel in Muscat

Comfortabel 4-sterrenhotel in het hart van Al Khuwair

Rotterdam, 7 december 2022 – Gelegen in de wijk Al Khuwair is recent het IntercityHotel Muscat geopend. Dit comfortabele 4-sterrenhotel maakt deel uit van het prestigieuze A’Raya-complex, dat verschillende luxe winkels omvat en verbonden is met de Koninklijke Academie. De ligging tussen Muscat International Airport en de vele culturele bezienswaardigheden van de stad, maken het hotel een perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in Muscat.

Hotelfaciliteiten

Het gloednieuwe 4-sterren IntercityHotel Muscat beschikt over 273 standaardkamers, deluxe suites, businesskamers en businesssuites met een minimale grootte van 24 m². Sommige kamers kijken uit over de bruisende stad of de golven van de zee. Na een culturele dag in Muscat kom je tot rust aan het zwembad of geniet je van een massage in de spa. Sportliefhebbers kunnen gebruikmaken van de volledig uitgeruste sportschool.

Vergaderen

IntercityHotel Muscat biedt ook voor de zakelijke reizigers diverse opties. Zo zijn er vier verschillende vergaderzalen met een capaciteit tot 135 personen. De elegante ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technologie zodat werkzaamheden zonder problemen uitgevoerd kunnen worden. Voor grote events is er de A’Raya-ballroom met een capaciteit tot 1.200 personen.

Citrine: culinair genieten op niveau

In restaurant Citrine komen smaken van over de hele wereld samen. Van Arabisch en Italiaans tot Aziatisch. Of je nou geniet van een ontbijt, lunch, diner of elk moment daartussenin; Citrine presenteert verse gerechten bereid met passie en aandacht. Naast buffetopties biedt het restaurant ook een à-la-cartemenu. Van typisch Omaanse gerechten tot klassieke Westerse specialiteiten. Het modern ingerichte restaurant bied binnen- en buitenfaciliteiten.

Voor meer informatie over het IntercityHotel in Muscat: zie www.hrewards.com/nl/intercityhotel

Meer informatie over Oman vindt u hier:
Website www.experienceoman.om
Facebook www.facebook.com/experienceoman
Instagram www.instagram.com/experienceoman
Twitter www.twitter.com/experienceoman

Het Sultanaat van Oman wordt in Nederland vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Lieb Management 
Irene Lipper – Head of PR
T   +31 (0)6-21560233
M  info@lieb-management.nl