WOW komt met speciaal kerstprogramma: een magische decembermaand

Vanaf 25 november brengt ‘WOW, it’s Christmas’ magische kerstsferen naar Porto

Rotterdam, 3 november 2023 – Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! De verleidelijke geur van zoete lekkernijen, een warme kop chocomel of glühwein die je handen verwarmt en 1000 sprankelende lichtjes: vanaf 25 november zal de culturele wijk Vila Nova de Gaia weer schitteren in pracht- en praal wanneer het speciale kerstprogramma van ‘WOW, it’s Christmas’ begint. Ook dit jaar wordt er een 13 meter hoge kerstboom opgetuigd, welke met zijn vele lampjes de ogen van elke toeschouwer laat glinsteren. Naast de magische boom en de draaimolen voor kinderen, biedt WOW een dagelijks programma dat doorgaat tot 7 januari 2024

WOW Kerst-winterwonderland: vermaak voor jong en oud

In november en december wordt het hoofdplein van WOW omgetoverd tot een waar kerst- winterwonderland, zelfs zonder sneeuw. Terwijl volwassenen naar de verschillende koren en livemuziek luisteren of kijken naar de theatersessies in de Sala Nasoni en van kraampje naar kraampje slenteren en zich laten inspireren tot het kopen van cadeautjes voor onder de boom, kunnen de kleintjes zich vermaken in de draaimolen, op de trampolines en springkussens en kunnen ze hun ouders overhalen voor een bezoek aan de bioscoophoek in Lemon Plaza, waar seizoensfilms, en popcorn familie-kerstavonden worden georganiseerd.

Op de straatmarkt staan tientallen nationale merken en lokale ambachtslieden die hier samenkomen om samen met de WOW-winkels de perfecte plek te bieden om kerstinkopen te doen. Tijdens regenachtige dagen biedt het Lemon Plaza altijd een comfortabele ruimte, op dit overdekte plen heeft WOW een valley gecreëerd waar feeën je helpen met het maken van Secret Santa-cadeaus en waar de kerstman zijn eigen stoel heeft.

WOW kerstprogramma

Tot 16 december vindt het kerstprogramma plaats in de weekenden. Vanaf de 16e is het programma dagelijks en is er elke dag wat anders te beleven. Van kerstmannen tot reusachtige peperkoeken, jongleurs en kabouters die er ronddwalen.
“Dit jaar is Kerstmis bij ons. We zijn de ideale plek voor de leukste familiekerstuitjes, voor kerstdiners – voor bedrijven, vrienden en familie hebben we de meest verschillende winkels voor de meest originele en zelfs gepersonaliseerde cadeaus. We hebben alles gecentraliseerd in één ruimte vol magie,” zegt Ricardo Almeida, marketingdirecteur van WOW.

‘WOW, it’s Christmas’ programma

Het speciale ‘WOW, it’s Christmas’ programma is een aanvulling om het gebruikelijk aanbod van het culturele Vila Nova de Gaia, waaronder interactieve museumervaringen, de workshops van de WSET-gecertificeerde wijnschool en de twaalf restaurants, bars en cafés. Vouchers voor één, twee of meer musea óf een wijnproeverij in de wijnschool, zijn een ideaal kerstcadeau voor onder de boom als er een trip richting WOW Porto in het verschiet zit.

Ga voor meer informatie over WOW naar www.wow.pt en naar Instagram (@wow.porto) en Facebook (@wowporto).

Over World of Wine (WOW)

In de culturele wijk World of Wine (WOW) dompelen sinds de zomer van 2020 bezoekers zich onder de wondere wereld, geschiedenis en cultuur van de wereldberoemde portwijn. Gelegen in het historische Vila Nova de Gaia – gelegen in het hart van Porto – omvat WOW op 55.000 vierkante meter zes musea, negen restaurants, bars en cafés, diverse winkels, evenement- en tentoonstellingsruimtes en een eigen wijnschool. De bezoekers krijgen niet alleen een kijkje in de Portugese wijnproductie, maar ook verschillende culturele en gastronomische ervaringen. Dit alles met een weids uitzicht over de stad en de Douro-rivier. De gerestaureerde voormalige wijnpakhuizen vormen een ideale achtergrond voor Porto’s nieuwste toeristische highlight.

Mocht u privé of zakelijk een bezoek brengen aan Porto en persoonlijk kennis willen maken met WOW, de nieuwe culture wijk van Porto, laat het ons weten. Met alle plezier verzorgen we de tickets voor u en uw reispartner(s). WOW wordt in Nederland en Vlaanderen vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of ingeval van verzoeken neemt u contact op met:

World of Wine (WOW) wordt in Nederland en Vlaanderen vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Irene Lipper – Lieb Management
T   +31 (0)6-21560233
M  info@lieb-management.nl