WOW verwelkomt Tate Collection

The Dynamic Eye: Optical and Kinetic Art

Rotterdam, 30 juni 2023 – Heb je plannen om deze zomer naar Porto te gaan? Dan moet je absoluut tijd vrijmaken voor een bezoek aan WOW in Vila Nova de Gaia. In het Atkinson Museum vindt namelijk iets heel bijzonders plaats! Vanaf 4 juli opent het museum zijn deuren voor een indrukwekkende collectie die speciaal is overgevlogen van de wereldberoemde Tate Gallery in Londen: ‘The Dynamic Eye: Optical and Kinetic Art.’

Van schilderijen, beeldhouwwerken en werken op papier tot films en installaties. De tentoonstelling vertegenwoordigt het grootste aantal werken dat ooit van Tate naar Portugal is gereisd en is tot 30 september toegankelijk voor het publiek. Lieb Management neemt je virtueel mee naar deze grootse tentoonstelling in de deze pdf.

Ga voor meer informatie over WOW naar www.wow.pt en naar Instagram (@wow.porto) en Facebook (@wowporto).

Over World of Wine (WOW)

In de culturele wijk World of Wine (WOW) dompelen sinds de zomer van 2020 bezoekers zich onder de wondere wereld, geschiedenis en cultuur van de wereldberoemde portwijn. Gelegen in het historische Vila Nova de Gaia – gelegen in het hart van Porto – omvat WOW op 55.000 vierkante meter zes musea, negen restaurants, bars en cafés, diverse winkels, evenement- en tentoonstellingsruimtes en een eigen wijnschool. De bezoekers krijgen niet alleen een kijkje in de Portugese wijnproductie, maar ook verschillende culturele en gastronomische ervaringen. Dit alles met een weids uitzicht over de stad en de Douro-rivier. De gerestaureerde voormalige wijnpakhuizen vormen een ideale achtergrond voor Porto’s nieuwste toeristische highlight.

Mocht u privé of zakelijk een bezoek brengen aan Porto en persoonlijk kennis willen maken met WOW, de nieuwe culture wijk van Porto, laat het ons weten. Met alle plezier verzorgen we de tickets voor u en uw reispartner(s). WOW wordt in Nederland en Vlaanderen vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of ingeval van verzoeken neemt u contact op met:

World of Wine (WOW) wordt in Nederland en Vlaanderen vertegenwoordigd door Lieb Management. Voor meer informatie of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Irene Lipper – Lieb Management
T   +31 (0)6-21560233
M  info@lieb-management.nl